Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Ei

Roemeense, motieven en felle kleuren. (zonder lijst en passe-partout)

€95,00

FANTASIE, DROMEN, SPROOKJE

Dit schilderij is geschilderd met aquarelverf en op doek zonder passe-partout.

€95,00

FATSIA JAPONICA VINGERPLANT

Dit schilderij is geschilderd met acryl op doek zonder een lijst.

€497,00

Lente symfonie 2

Inspiratie uit de natuur en eigen tuin van Careel in Roemenië.

€37,50

MATERIE

Dit schilderij (Acryl) bestaat uit een tweeluik zonder lijst en is geschilderd op een doek.

€385,00

ONDER EN BOVEN

Zonderlijst en passe-partout.

€75,00

VEER TJE

Veer-tje gevonden tijdens mijn wandeling en met aquarel vastgelegd op papier. Inclusief lijst.

€250,00

ARCHAIC WAVES

Deze pentekening is geïnspireerd door tekens en symbolen van de oude periode van de beschaving. De kleuren rood, zwart en goud, afkomstig uit de traditionele Roemeense nationale klederdracht, komen terug in alle 22 tentoongestelde werken (nu bij StEK in Ermelo galerie tot 1 april 2023).

€350,00

COLIBRI NECTAR SEEKERS

Geïnspireerd door de kleine, schattige vogels, colibries, die ijverig hun nectar zoeken en in een abstacte representatie ik getekend heb. De kleuren rood, zwart en goud, afkomstig uit de traditionele Roemeense nationale klederdracht, komen terug in alle 22 tentoongestelde werken (nu bij StEK in Ermelo galerie tot 1 april 2023).

€365,00

DECIDING THE DESTINY

Ik maakte deze tekening in een moment van reflectie over het leven, wat is het lot, wat is de rol, wat is eigenlijk ons ​​doel op deze aarde, in deze wereld. De kleuren rood, zwart en goud, afkomstig uit de traditionele Roemeense nationale klederdracht, komen terug in alle 22 tentoongestelde werken (nu bij StEK in Ermelo galerie tot 1 april 2023).

€350,00

ADAM

ADAM, het verhaal van Adam en Eva kent iedereen van de bijbel. Ik gaaf een andere interpretatie aan dit verhaal: Adam heeft de appel aan Eva aangeboden en Eva luisterde aan de advies van de slang en nam de verboden appel van Adam met de hele ellende vandaan... Van deze pentekening zijn er ook printen beschikbaar. De prijs van een print is € 25,- excl. verzendkosten.  

€195,00

ADMIRING A SPRING WITH FANTASY

Deze pentekening is geïnspireerd door de natuur, sprookjes en vrouwelijkheid. De kleuren rood, zwart en goud, afkomstig uit de traditionele Roemeense nationale klederdracht, komen terug in alle 22 tentoongestelde werken (nu bij StEK in Ermelo galerie tot 1 april 2023).

€395,00

EVA

EVA, het verhaal van Adam en Eva kent iedereen van de bijbel. Ik gaaf een andere interpretatie aan dit verhaal: Adam heeft de appel aan Eva aangeboden en Eva luisterde aan de advies van de slang en nam de verboden appel van Adam met de hele ellende vandaan... Van deze pentekening zijn er ook printen beschikbaar. De prijs van een print is € 25,- excl. verzendkosten.

€250,00

HET ONTSNAPPEN VAN DE SLACHT

Elk jaar worden duizende dolfijnen in (Taiji en Faeröer) Japan gejacht. Het water kleurd rood van het bloed als gevolg van de massale slachting. In mijn pentekening geef ik aan 3 dolfijnen "de kans" om te vluchten. Van elk verkochte kopie en/of het origineel doneer ik 10% aan Stichting Dierenlot. Van deze pentekening zijn er ook printen beschikbaar. De prijs van een print is € 45,- excl. verzendkosten.

€295,00

HEXACOLORS

Hexagon is in mijn beleving de perfecte vorm.  De geometrische zeshoek is gebruikt in de anorganische scheikunde. Het is ook de vorm van de nest van de meest belangrijke wezen op Aarde: de bij. Van deze pentekening zijn er ook printen beschikbaar. De prijs van een print is € 25,- excl. verzendkosten.

€250,00

IKEBANA I

Abstracte bloemen. Pentekening van een Ikebana met fantasie bloemen in rood en zwart met een goudenrandje. Van deze pentekening zijn er ook printen beschikbaar. De prijs van een print is € 40,- excl. verzendkosten.

€295,00

IKEBANA II

Abstracte bloemen. Pentekening van een Ikebana met fantasie bloemen in rood en zwart met een goudenrandje. Van deze pentekening zijn er ook printen beschikbaar. De prijs van een print is € 25,-  excl. verzendkosten. 

€275,00

Kerstster

Geen kerst zonder eigen "ster"...dus voor kerst, altijd een kerstster in mijn huis.

€75,00

ROMEINSE SOLDAAT OP DE ERMELOSE HEIDE

Dit schilderij is gemaakt ter ere van het 50 jarig jubileum van de gemeente Ermelo. HEt schilderij is te koop in een lijst.  

€195,00

Spinnenweb

Niets in het spinnenweb, alleen kleuren...

€65,00

Vormen en kleuren

Spelen met vormen en kleuren geven rust.

€65,00

De maan komt op

De altijd fascinerende maan ...

€75,00

Een kleurrijke nacht

Ik droomde van een kleurrijke nacht met duizend sterren en ik schilderde deze droom.
Vincent van Gogh zei ooit:
"Ik droom mijn schilderijen en ik schilder mijn dromen".

€65,00

Het is winter

Het is weer winter en buiten de natuur gaat in rust.

€45,00

Roodborstje

Schattige vogel die ook in onze tuin scharrelt.

€45,00

APPROPRIATE CULTURE

Culturele toe-eigening overname van culturen die mij inspireerden tijdens het creeren van deze pentekening.

€375,00

FLYING

Grafiesche pentekening "FLYING" is geinspireerd door Leonardo Da Vinci. Uit het boek van Walter Isaacson. Het werk is ingelijst met een paspartoe lijst. 

€275,00

WINTER

WINTER is een grafische penteken tekentechniek wat is geïnspireerd door de wintermaanden. De kristallen zijn vergroot weergegeven in verschillende symbolen getekend met puntjes met een pendikte van 0,3 mm.

€250,00

Aquarius

Grafische tekening inclusief paspartou en lijst.

€485,00

Aries

Grafische pentekening inclusief paspartou met lijst

€325,00

Capricorn

Grafische pentekening inclusief paspartou met lijst

€375,00

CHOICE

Inkt en kleurpotlood op papier zijn de handen van Carmen Todita. Dit figuur is geinspireerd door de logaritmische spiraal "Golden Spiral" waarvan de groeifactor de gulden snede is. Dit schilderij kun je op eigen keuze ophangen. Dat was de examen opdracht in febr 2019 van de kunstschool "Tudor Jarda" in Cluj - Napoca. Dit kunstwerk is ingelijst en heeft een paspartou.

€980,00

Curious cows

Grafische tekening inclusief paspartou met lijst.

€450,00

Gemeni

Grafische copy van deze pentekening.

€35,00

Genealogie

Grafische pentekening eindwerkstuk kunstschool. Copy is te koop zonder paspartou en lijst.  

€95,00

GLOBAL TRADITIONS

Deze pentekening is onstaan middels 'Sluieren van onwetenheid' die de geometrie en de wiskundige figuren verbind met natuurlijke vormen. Deze pentekening wordt verkocht inclusief lijst.

€375,00

Leo

Grafische pentekening inclusief paspartou en lijst.

€475,00

Libra

COPY Grafische pentekening 

€35,00

Morgenstond over het water

Inspiratie tijdens het "swalken" langs de waterlijn in de ochtend. Rust en vrede zonder drukte en beweging. #rust #water #natuur

€275,00

Ochtendstond

Acryl schilderij "Ochtendstond" inclusief lijst.  Inspiratie door de prachtige lucht in het noorden van het nederlandsche landschap. De uitstraling van rust en harmonie vind je terug in dit prachtige schilderij.

€495,00

Op weg naar de kerk

Copy Grafische pentekening excl paspartou en lijst.

€35,00

Pesti

Grafische pentekening inclusief paspartou en lijst.

€325,00

Sagittarius

Grafische pentekening inclusief paspartou en lijst.

€495,00

Scorpion

Grafische tekening inclusief paspartou en lijst.

€375,00

Taurus

Pentekening grafische techniek inclusief paspartou en lijst.

€575,00

The beauty of the tulip

Deze creatie binnen de kunst heeft een dubbele boodschap. Techniek is grafische op papier inclusief lijst en paspartou.

€490,00

The Exuberance of Youth

Tijdens een heerlijke wandeling langs het strand op Schiermonnikoog genoten wij van een feestelijke groep jongeren. Deze waren uitbundig met elkaar hun feest aan het vieren en speelden met het water en de wind. Dat gaf achter de ezel een inspiratie voor dit schilderwerk. Dit schilderij is eventueel met lijst te koop.

€495,00

VENUS

VENUS met een verleden. Dit schilderij is ingelijst en heeft een paspartou. Op basis van de onderstaande inspiratie is dit kunstwerk gemaakt. Aphrodite is in de Griekse mythologie de godin van de vrouwelijk schoonheid, liefde, seksualiteit en vruchtbaarheid. Er zijn verschillende verhalen over de geboorte van de godin die net als de andere hoofdgoden haar woonplaats op de berg Olympus had. De Romeinse equivalent van de godheid is Venus. De godin is waarschijnlijk voortgekomen uit de Fenicische godin Astarte. De Grieken zouden de god echter zo hebben hervormd dat ze uiteindelijk een echt Griekse godin werd.   Afrodite Volgens de geschiedschrijver Homerus is Aphrodite de dochter van Zeus en nimf Dione. Anderen menen dat zij de dochter is van Uranus en godin van de dag, Hemera. BRON: WIKIPEDIA

€350,00

VERBAZING

Verbazing Astonishment. Schildertechniek olieverf op doek. Inclusief lijst en paspartou.

€225,00

Virgo

Grafische pentekening inclusief paspartou met lijst.

€775,00

Winternacht in het park.

Winterlandschap tijdens de zonsopkomst Laan langs de bosrand. Schildertecniek is Acryl. Dit schilderij heeft een lijst. 

€1146,00

KUBUS ALLEE

Kubus Allee. Inclusief lijst een kleurijk geheel.  

€998,00

Klaprozen 1

Klaprozen langs de korenvelden in Roemenië. Deze bloemen zijn pioniers planten en de zaden kiemen als de grond weer word bewerkt. Is met lijst te koop

€95,00

De Misten van Transsylvania 1

Acryl op doek met de misten van Transsylvania. Dit Landschap is regelmatig zichtbaar en is vergelijkbaar met de witte Wieven op de Veluwe. Dit schilderij heeft een lijst.

€450,00

Misten van Transsylania 2

Acryl op doek is de schildertechniek. Misten van Transsylvania rond het dorp Tranisu. Dit schilderij heeft een lijst.

€450,00

Olifant

Dit grafische werk, pentekening maak deel uit van een serie met dieren. De techniek is  pointillisme. Om naar een goede resultaat te kunnen komen heb inkt pennen MICRON 003 t/m 08 gebruikt. Dit kunstwerk is verkijgbaar ook als print en/of als kaart. Pijs voor een A4 print is € 30,00 exclusief verzendkosten.

€595,00

Leguaan

Dit grafische werk, pentekening maak deel uit van een serie met dieren. De techniek is  pointillisme. Om naar een goede resultaat te kunnen komen heb inkt pennen MICRON 003 t/m 08 gebruikt. Dit kunstwerk is verkrijgbaar als print en/of kaart. Prijs voor een A4 print is € 30,00 exclusief verzendkosten.

€625,00

Zus troost broertje.

(Zus troost broertje) geinspireerd door een echte gebeurtenis en  is een olieverfschilderij op doek. Dit schilderij is te koop zonder een lijst.

€495,00

Drie Gradatiën€450,00

Twee zussen in één badlaken.€450,00

Neushoorn

Dit grafische werk, pentekening maak deel uit van een serie met dieren. De techniek is  pointillisme. Om naar een goede resultaat te kunnen komen heb inkt pennen MICRON 003 t/m 08 gebruikt. Dit kunstwerk is verkrijgbaar ook als print en/of kaart.                                    De prijs van een print A4 is € 30,00 exclusief verzend kosten.

€650,00

Sorrow 'Spijt

Sorrow "Spijt" van ............ 

€1950,00

WINTER

Aquarel Winterlandschap in Nederland 2005

€375,00